• 01
  • 02
  • 03

Razpis za priznanja sekcij za leto 2008

RAZPIS ZA PRIZNANJA SEKCIJ DRUŠTVA SPECIALNIH IN REHABILITACIJSKIH PEDAGOGOV SLOVENIJE/DRUŠTVA DEFEKTOLOGOV SLOVENIJE
ZA LETO 2008

V skladu s pravilnikom o priznanjih in v skladu s pravilniki sekcij Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije/Društva defektologov Slovenije, vse sekcije objavljajo skupni razpis za podelitev priznanj sekcij Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije/Društva defektologov Slovenije, in sicer zasluženim posameznikom, ki so prispevali k razvoju strokovnega področja oziroma k vzgoji, izobraževanju in usposabljanju otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami. V letu 2008 bo posamezna sekcija društva podelila do pet priznanj, sekcija LMDR do deset priznanj, sekcija ZTT MDR do sedem priznanj ter eno priznanje študentski sekciji.


Priznanja sekcij prejmejo:

- strokovni delavci za posebno uspešno delo pri organizaciji specialno in rehabilitacijske pedagoške prakse, za razvoj teoretičnih spoznanj, raziskovalno delo in pedagoško delo na področju izobraževanja kadrov;

- sodelavci z drugih strokovnih področij, ki so s svojim delom pomembno vplivali na razvoj področne teorije in prakse (medicina, psihologija, socialno varstvo in drugo);


Predlog za podelitev mora vsebovati podatke kandidatke oziroma kandidata ter opis uspehov in dosežkov oziroma strokovnega dela.


Vabimo vas, da predloge za podelitev priznanj v posamezni sekciji Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije/Društva defektologov Slovenije, pošljete najpozneje do 5. februarja 2008 na naslov Društvo specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije, Parmova 41, 1000 Ljubljana.


Kandidatke oziroma kandidate za priznanja po posameznih sekcijah Društva bodo potrdili upravni odbori sekcij oziroma posebne sekcijske komisije. Podelitev priznanj bo na XVI. dnevih specialne in rehabilitacijske pedagogike, ki bodo potekali od 27. in 28. marca 2008 v Termah Zreče.


mag. Lidija Kastelic l.r.
predsednica Društva specialnih in
rehabilitacijskih pedagogov Slovenije

Kontakt

Linhartova cesta 51
1000 LJUBLJANA
Tel.: 01 280-34-53
Faks: 01 280-34-51
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.